• 7 oktober 2024
  • leestijd 2 min.

Brievenbusgeschenk: een originele verrassing op de deurmat

Je herkent het gevoel vast. Een bezorger belt aan en overhandigt je een pakketje. Vol verwachting en enthousiasme pak je vervolgens het pakketje uit. Het is natuurlijk éxtra leuk als het een verrassing is wat erin zit. Zijn er nog meer redenen om voor een brievenbusgeschenk te kiezen? En welke geschenken zijn geschikt om via de post te versturen? We leggen het je graag even uit.

De voordelen van brievenbusgeschenken

Het grootste voordeel van een brievenbuscadeau is dat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn bij de bezorging. Het pakketje past makkelijk door de brievenbus en wacht netjes op de deurmat tot het wordt opgepikt. Daarnaast is het een tastbaar geschenk - iets wat mensen vaak waarderen en zullen onthouden. Het is de ideale manier om aan thuiswerkende collega's te laten weten dat je aan ze denkt. Wellicht ben je ook nog hard op zoek naar een kerstgeschenk. Want laten we eerlijk zijn, het kan behoorlijk lastig zijn om iets te bedenken voor de feestdagen. Met een verrassend cadeau per post scoor je gegarandeerd punten voor originaliteit. Wie wordt er nou niet vrolijk van een cadeautje dat bij thuiskomst op je wacht? Verras je collega's of relaties met één van onderstaande aanraders of ga voor meer inspiratie naar al onze brievenbusgeschenken.

 

Eetbare brievenbusgeschenken

1. Doosje met Tiny Tony's

2. Tony's Chocolonely proeverij

3. Tony's Chocolonely (180 gram)

4. Kaart met Tiny Tony

Groene brievenbusgeschenken

1. Boomgeschenk in doosje

2. Zaadzakjes

3. Groeipapier kaart

4. Zaadbommen geschenk

 

Kantoor brievenbusgeschenken

1. Bambook hardcover

2. Werkplezier pakketje

3. Thuiswerk pakket

 

Luxe brievenbusgeschenken

1. Wijnproeverij

2. Exclusief pakket

 

                  

 

Bij Greengiving weet je zeker dat je voor duurzaam en kwaliteit gaat. Daarmee duurt het genieten langer en zorgen we samen voor een betere toekomst. Ook onze assortiment brievenbusgeschenken bestaat uit duurzame en fairtrade producten. Bovendien maak je optimaal reclame voor je bedrijf of organisatie met een bedrukking van je eigen logo of ontwerp.

 

Nog vragen of even sparren?

Heb je nog niet helemaal gevonden waar je naar op zoek bent of wil je dat we even met je meedenken? Neem gerust contact op met één van onze verkoopadviseurs. We helpen je graag!